Vibian Exime

Vibian Exime
De Exime horloges zijn gedesigned door Vibian Amsterdam. De Vibian Exime horloges hebben een bijzonder mechanisme, namelijk het Global Time Zone Mechanism. Met dit unieke Vibian tijdzone systeem kunt u eenvoudig de tijd aanpassen aan de tijdzone waar u zich bevindt. Door de ring linksom te draaien, past de tijd zich aan de tijdzone aan. Op de Vibian ring staan de 24 tijdzones weergegeven door middel van steden in deze tijdzones. Wanneer u de ring linksom draait, hoort u een klik bij elke tijdzone. U draait dus de ring net zo lang tot u de klik hoort bij een stad binnen uw tijdzone, en de tijd staat goed. Dit is een gepatenteerde technologie, dus uniek voor Vibian horloges. Met Vibian Exime weet u dus altijd hoe laat het is!

Op de Vibian Exime horloges wordt ook aangegeven of het dag of nacht is, door middel van een maan en zon symbool. Vibian Exime zijn sportieve lichtgewicht horloges. De band is gemaakt van zacht easy-care rubber en de kast is subtiel afgewerkt waardoor hij uitermate sportief is. Hij bevat geen enkele button of knop, dus zeer geschikt om te dragen tijdens het sporten.

De Vibian Exime ring is gemaakt van geanodiseerd aluminium legering, waardoor deze van optimale kwaliteit is maar toch licht gewicht. De kast is van duurzaam polycarbonaat met bescherming tegen krassen en zweet. Het glas is mineraal glas met een hardheid behandeling van 1,3 mm dikte.

Het uurwerk van de Vibian Exime is gemaakt van koper. De diameter van de kast is 44,5 mm met een dikte van 12,1 mm. De rubberen band heeft een lengte van 26 cm, breedte van 22 mm en dikte van 0,2 mm. Het horloge wordt geleverd inclusief twee SR-626 batterijen, een handleiding in tien talen, horloge opener en luxe gift box. Met de bijgeleverde Vibian opener kunt u zelf eenvoudig de batterij vervangen. Met de Vibian Exime weet u altijd hoe laat het is, waar op de wereld u ook bent!
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina