Vibian Magnite

Vibian Magnite
Het Magnite horloge is gedesigned door Vibian Amsterdam. De Vibian Magnita horloges hebben een uniek tijdzone mechanisme. Met dit World Timer systeem van Vibian kunt u eenvoudig de juiste tijdzone instellen. Op de Magnite ring staan alle 24 tijdzones aangegeven door middel van steden in deze tijdzones. Als u de ring draait hoort u bij elke tijdzone een klik. U kunt de juiste tijdzone instellen door net zo lang de ring linksom te draaien tot u de klik hoort bij een stad binnen uw tijdzone. Met Vibian Exime weet u dus altijd hoe laat het is!

De Vibian Magnite geeft ook aan of het dag of nacht is door middel van een symbool van een zon of een maan. Het horloge heeft een stijlvol maar ruig design. De stevige strakke kast in combinatie met de voorgevormde lederen band geven het een modern en sterke indruk.

Zowel de ring als de kast is gemaakt van duurzaam hand gepolijst en geborsteld anti-magnetisch roestvrijstaal (316L). Hierdoor is de Vibian Magnite super stevig en slijtvast, hij zal na jaren dragen er nog steeds strak uitzien! Het glas is van mineraal glas met hardheid behandeling met een dikte van 1,5 mm. Het uurwerk is van koper. De Magnite kast heeft een diameter van 44,5 mm en een dikte van 14 mm. De lederen band heeft een lengte van 27 cm, breedte van 22 mm en een dikte van 0,5 mm.

De Vibian Magnite horloges worden geleverd met twee SR-626 batterijen, een handleiding in tien talen, een horloge opener en luxe gift box. Met de meegeleverde Vibian horloge opener kunt u zelf eenvoudig het horloge open maken en de batterij vervangen. Met het Vibian Magnite horloge weet u altijd hoe laat het is, waar op de wereld u ook bent!
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina