Vibian Nobilita

Vibian Nobilita
De Nobilita horloge zijn gedesigned door Vibian Amsterdam. De Vibian Nobilita horloges hebben een uniek mechanisme waarmee u de tijd kunt aanpassen aan uw tijdzone: Het Vibian World Timer mechanisme. Op de Vibian ring van het horloge staan alle 24 tijdzones aangegeven door middel van een plaatsnaam in deze tijdzone. De ring kan linksom draaien en hij klikt bij elke tijdzone. Als u de ring naar een stad draait in uw tijdzone, past de tijd zich hierop aan. Met een Vibian Nobilita horloge weet u altijd hoe laat het is!

De Vibian Nobilita horloges geven ook aan of het dag of nacht is door middel van een icoon van de zon of maan. De kast is gemaakt van duurzaam hand gepolijst en geborsteld anti magnetisch roestvrijstaal (316L) van hoge kwaliteit, zodat uw horloge ook na lange tijd dragen er nog perfect uit ziet. Dit geeft het horloge een klassiek en chique uiterlijk, maar is tegelijkertijd gemakkelijk om te dragen.

De Nobilita horloges hebben een echte Vibian lederen voorgevromde horlogeband. Deze band is 27 cm lang, 22 mm breed en 2 mm dik. Het glas van is van mineraal glas met een hardheid behandeling met een dikte van 1,5 mm. Het uurwerk is gemaakt van koper legering. De kast heeft een diameter van 44,5 mm en een dikte van 14 mm. De Vibian Nobilita horloges zijn 3ATM waterdicht en wegen 86,5 gram.

De Nobilita horloges van Vibian Amsterdam worden geleverd met twee SR-626 batterijen, een handleiding in tien talen, een horloge opener en een luxe gift box. Met de bijgeleverde Vibian horloge opener kunt u eenvoudig zelf de batterij vervangen. Met een Vibian Nobilita horloges weet u altijd hoe laat het is, waar op de wereld u ook bent!
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina