Vibian Amsterdam

Over Vibian Amsterdam

Vibian Amsterdam is een Nederlands Design horloge merk. Vibian heeft een patent op het unieke mechanisme om de tijd aan te passen aan uw tijdzone. Dit betekent dat het Vibian Tijdzone systeem uniek is.

Naast dit unieke tijdzone mechanisme hebben de Vibian Amsterdam horloges een modern design. Vibian Amsterdam heeft zowel klassieke, zakelijke, sportieve als trendy horloges in het assortiment. Alle horloges hebben twee dingen gemeen: Ze hebben het unieke tijdzone mechanisme en zijn zeer comfortabel om te dragen.

Dealer worden?
Neemt u contact met ons op via de contactpagina.

Vibian Horloges

Het design van de Vibian horloges zijn geïnspireerd door wereldstad Amsterdam. Het moderne Nederlandse design maakt deze horloges een indrukwekkende verschijning.

Alle Vibian horloges hebben een uniek uurwerk gemaakt in Vietnam, omdat deze allen de gepatenteerde tijdzone technologie bevatten. De wijzerplaats is afgewerkt met koper legering.

De Vibian horloges hebben mineraalglas met een hardheid behandeling. De kast van de Vibian Exime en Vibian Vivar horloges is gemaakt van aluminium voor een optimale kwaliteit en draagcomfort. De robuustere Vibian Magnite en Vibian Nobilita hebben een roestvrijstalen (316L) kast welke met de hand is gepolijst en geborsteld voor een stoere look.

Tijdzone en tijd instellen

De Vibian horloges hebben het unieke kenmerk dat ze geen kronen en buttons aan de kast hebben zitten. De tijd kunt u aanpassen op de achterkant en tijdzone instellen gaat door de ring te draaien.

Tijdzone wijzigen U kunt de ring tegen de klok richting in draaien en hoort bij elke tijdzone een klik. Op de ring staan de 24 tijdzones aangegeven door middel van steden. U draait het horloge net zo lang tot u bij uw tijdzone bent en de tijd staat goed!

Tijd instellen Elk horloge wordt geleverd met een horloge opener. Hiermee kunt u de achterkant van het horloge open halen waar u de tijd kunt instellen en zelf (!) de batterij kunt verwisselen.

Vibian