Vibian Vivar

Vibian Vivar
Deze Vivar horloges gedesigned door Vibian Amsterdam bevatten een bijzondere technologie. Deze technologie is het precieze Global Time Zone mechanisme. Met dit mechanisme kunt u alle 24 tijdzones wereldwijd instellen door te draaien aan de ring. Als u de Vibian ring linksom draait, hoort u een klik wanneer hij op een nieuwe tijdzone staat. Bij elke klik positie staat de stad van de tijdzone aan de bovenkant op de ring. U draait de ring dus simpelweg naar een stad binnen uw tijdzone, en u heeft de tijd aangepast. Waar u ook bent in de wereld, met deze Vibian Vivar horloges weet u altijd hoe laat het is!

Dag en nacht wordt op deze Vibian Vivar horloges automatisch aangegeven door middel van een zon of maan icoon. De Vivar zijn lichtgewicht horloges en zeer comfortabel te dragen door de easy-care rubberen band.

De Global Time Zone city-ring is gemaakt van geanodiseerde aluminimum legering, voor een goede kwaliteit maar toch lichtgewicht draag comfort. De duurzame polycarbonaat kast met geeft bescherming tegen krasjes en zweet. Het glas is mineraal glas met een hardheid behandeling met 1,3 mm dikte. De kast heeft een doorsnede van 44,5 mm en een dikte van 12,1 mm. De band heeft een lengte van 26 cm, breedte van 22 mm en dikte van 0,2 mm. De Vibian Vivar horloges zijn 2ATM waterdicht en wegen slechts 34,1 gram!

Bij elk Vibian Vivar World Timer horloge krijgt u 2 SR-626 batterijen, een handleiding in 10 talen, horloge opener voor het verzetten van de tijd en vervangen van de batterij en een luxe gift box. Met de bijgeleverde Vibian opener kunt u dus zelf eenvoudig de batterij verwisselen, zonder naar de winkel te gaan.
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina